Et donem la benvinguda a Ciutat Nova

Tot reflexionant junts sobre el que ens envolta i ens importa

Estació d’enllaç

Escolta i confiança. El tren que ens porta a l’estació de l’altre requereix d’aquests dos eixos per poder circular de l’estació de la incomprensió a la del diàleg fecund. Allà on la trobada pot ser generadora de nous espais de convivència, cada cop més amplis, oberts i plurals.

Cicle de Concerts

A Ciutat Nova fem un pas més per aplegar al voltant de la música persones de diverses tradicions religioses i culturals, mogudes per l’anhel de diàleg en tots els àmbits, tenint com a meta la pau i un món més fratern. A cada concert hi actuen un o dos grups musicals...

Sopa de lletres

Les paraules: una sopa de lletres que, més enllà de la seva correcció, pot alimentar converses, teixir llaços, compartir vivències, …

Calendari per a infants

Preguntes innocents que requereixen respostes un xic complexes. Les formes de mesurar el pas del temps i el temps que no s’atura. Potser també una invitació a l’equilibri personal?

Sostenir positivament les relacions humanes

Podem introduir la sostenibilitat en qualsevol relació sempre tractant de mantenir-la, fer-la créixer i millorar-la. L’organització dels sistemes humans necessita visió de futur, consistència i confiança per afrontar-ho.

Share This