Et donem la benvinguda al blog de Ciutat Nova

Tot reflexionant junts sobre el que ens envolta i ens importa

Temps intens

Estiu. Temps intens que recull els afanys de tot un any i els insereix en els projectes i les expectatives, per anar configurant les properes accions. Temps de reflexió, d’anàlisi i de propostes de noves fites a oferir, quan la tardor truqui a la porta.

Ordre exterior i interior

L’ordre exterior pot ajudar a un ordre interior que permeti prioritzar, equilibrar, distingir les coses importants d’aquelles accessòries. En definitiva, trobar una major harmonia en nosaltres i al nostra voltant.

Mar Serinyà Gou: tot allò que ens mou

La Mar tanca els ulls abans de respondre. M’ha sobtat, però després ho he entès: primer cal escoltar-se, tancar la porta, per poder donar una resposta que surti de dins, que sigui autèntica. Tota una lliçó en un món que sempre mira enfora. Una entrevista contemplativa.

Un altre turisme

Fer turisme. Estiu. Una extraordinària oportunitat de conèixer nous llocs, noves persones, noves cultures. Descans, oci i temps lliure són portes obertes al ‘viatge’ de noves experiències, noves relacions, …

Natalia: trobar sentit al moment present

Natalia Domínguez: De petita ja va guanyar 4 medalles en Campionats d’Espanya de gimnàstica rítmica amb la Selecció Aragonesa. Ara és entrenadora personal, instructora de fitness i assessora nutricional. Enamorada del running i la natació.

Ciutat Nova - Logo

Afegeix-te i col·labora amb Ciutat Nova!

Forma part d’una comunitat amb valors i un estil de vida compartits.

Et donem la benvinguda a la comunitat de Ciutat Nova!

Share This