Et donem la benvinguda al blog de Ciutat Nova

Tot reflexionant junts sobre el que ens envolta i ens importa

De la calamitat a l’oportunitat

És fàcil sentir-nos envaïts per les calamitats, pels conflictes que ens aclaparen. És més difícil, tot i que absolutament necessari, descobrir-hi les oportunitats de trobar solucions que ens portin a un escenari millor.

De fora vingueren i…

De fora vingueren… i el nostre cor eixamplaren. Un clam a obrir els ulls, el cor i les fronteres al drama mundial de les persones refugiades. Una mirada plena de confiança, davant l’alternativa massa freqüent de veure només amenaces en la realitat de les migracions.

Nadal, vida i mort

Nadal, clima de família, buidor per les absències, misteri de vida i mort que s’inclouen mútuament. Espai de contemplació i pregària. Temps de perdó i agraïment.

BON NADAL!

Arriba Nadal! En un any ben especial per a tothom, i també per a Ciutat Nova, l’equip de la revista ofereix el seu granet de sorra per a la convivència.

La saviesa

Per trobar la saviesa cal sortir de casa, de la zona de confort. Anar a la trobada de l’altre, habitar el conflicte i resoldre’l positivament fins a construir un nou espai de convivència i de pau

La diversitat font de conflicte?

Estem veient en l’àmbit social i polític una polarització d’arguments tots ells a la “defensiva” i “a l’atac”. És evident que gairebé no hi ha ni tan sols coneixement real, ni escolta de la postura de l’altre. I molt menys dels orígens i causes de cada posició.

Ciutat Nova - Logo

Afegeix-te i col·labora amb Ciutat Nova!

Forma part d’una comunitat amb valors i un estil de vida compartits.

Et donem la benvinguda a la comunitat de Ciutat Nova!

Share This