Et donem la benvinguda a Ciutat Nova

Tot reflexionant junts sobre el que ens envolta i ens importa

Contemplació

Contemplació

L’espiritualitat, des d’una mirada, des d’un silenci, eixampla la visió de l’home i el sentit de la vida. A través d’un ventall multicolor ens porta a explorar confins desconeguts de la nostra existència.

La diversitat font de conflicte?

La diversitat font de conflicte?

Estem veient en l’àmbit social i polític una polarització d’arguments tots ells a la “defensiva” i “a l’atac”. És evident que gairebé no hi ha ni tan sols coneixement real, ni escolta de la postura de l’altre. I molt menys dels orígens i causes de cada posició.

Discrepàncies

Discrepàncies

El diàleg de qualitat necessita d’unes determinades regles del joc, requereix esforç, però és un aprenentatge per sempre i per a tot.

Teixint lligams

Teixint lligams

Una proposta per anar descobrint les pròpies estratègies inclusives per anar-se donant la mà un a un, fins que es completa un teixit sense exclusions.

Cicle de Concerts

Cicle de Concerts

El concert encarregat de tancar el Cicle de Concerts d'enguany va tenir lloc el diumenge 6 d'octubre de la mà de GospelSoul. Aquest concert ja estava previst pel mes d'abril, quan es va haver de suspendre per causes externes. Mesos després, però, el públic ha pogut...

Share This
0

La teva cistella