Et donem la benvinguda a Ciutat Nova

Tot reflexionant junts sobre el que ens envolta i ens importa

Històries que ens curen

Què té en comú el municipi de Salt (30.600 habitants) amb Nova York o Chicago? Segurament poca cosa, però n’hi ha una d’important: una forta comunitat musulmana molt diversa entre ella i, per tant, amb uns reptes molt semblants.

Cicle de Concerts

El Cicle de Concerts organitzat per Ciutat Nova va posar el seu punt final el passat 2 de juny amb el darrer concert que va comptar amb la col·laboració de la Coral Interreligiosa per la Pau AUDIR. En total quatre concerts que, des del desembre,...

Un núvol passar

Un núvol passar, la màgia del moment present, fugisser i etern, alliberador i feixuc. Tot en un nou poema del Lluís Moregó que ens transporta i alhora ens ancora.

Mots encreuats

Cap peça pot mancar en un mosaic complex, acolorit, divers i dinàmic. Trobar eines participatives inclusives i eficaces és una responsabilitat.

Mosaico

Mosaico és un projecte musical que es va iniciar el 2016 a partir de la idea del Gen Rosso, un grup internacional. A través de les arts escèniques, joves de totes les edats i racons d’Espanya desenvolupen capacitats com la creativitat, la sensibilitat i la cooperació que culminen en aquest projecte inspirador.

Artesans de la música

Les activitats artesanals són cada vegada menys freqüents en les grans ciutats capitalistes i industrials. Malgrat això, la ciutat Comtal encara compta amb grans artesans de la música a Ciutat Vella, com és el cas de Sebastián Grube de Grube Guitars.

Share This