Caminada amb Causa: Parc de Collserola

El nostre grup d’amics comença el curs 2016-2017. Un nou curs per al que hem escollit nous llocs, que ens permetran de descobrir racons de natura propers i desconeguts per a molts.
Sempre ens agrada tenir alguna causa que doni sentit a la caminada, i que convidi al diàleg i al compromís personal. És un valor important que volem conservar i potenciar, perquè dona un al·licient addicional a la nostra marxa.

Volem que les caminades permetin caminar als “caminants” i alhora, que siguin assequibles. De fet, volem que qualsevol família caminadora i amant del diàleg s’hi pugui apuntar.

Una caminada pel parc de Collserola

Una caminada circular de dificultat mitjana (15 Kms aproximadament), amb sortida i arribada urbana a metro estació Canyelles (Línia Verda). Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa del parc natural de Collserola amb vistes a la ciutat de Barcelona, al Vallès, Montserrat, La Mola, etc.

Data: 3 de Març de 2018.
Punt de trobada: 9.00 hores. Trobada a la sortida de la parada de metro Canyelles, sortida Via Favència (línia verda). Arrencarem la caminada ben a prop del punt de trobada, per la Ronda de la Guineueta Vella, a on pels que vinguin en cotxe Barcelona, trobaran un aparcament lliure tocant a la Ronda de d’alt i a una gasolinera.
9:15 hores Inici i arrencada de la caminada segons itinerari que indiquem al planell.
Horaris:

  • 9:15 hores: Inici de la caminada des de Ronda Guineueta Vella- Ronda de d’Alt (que és a 250 mts de l’estació de metro prenent el lateral de la Ronda en direcció Sabadell).
  • 12:00/12:15 hores: Arribada a l’àrea de Can Coll (Bar, restaurant, WC, etc.) Trobada amb les famílies que vinguin amb cotxe (que hagin confirmat prèviament la seva participació).
  • 13:00/13:15 hores: Arribada a la Font Nova on farem l’àpat i el diàleg.
  • 15:00 hores: Retorn al punt de partida dels caminadors a metro Canyelles i retorn de les famílies a Can Coll.
  • 17:15 hores: Arribada al punt de sortida i lliurament d’aportacions per a persones necessitades.
  • 17:30 hores: Comiat i retorn a casa.

De tornada podem emprar una drecera que pot reduir el camí.

Els que vinguin en família amb nens, podem trobar-nos a la les 12,15 hores a Can Coll, on hi ha un espai de lleure amb bar, serveis, restaurant, camps per jugar… La ubicació és: Adreça: BV-1415, Km. 2, 08290 Cerdanyola del Vallès.

Cadascú es porta el seu àpat. Farem el pic nic del dinar i el diàleg a la Font Nova.

Diàleg

El tema de diàleg d’aquesta caminada serà: IMPORTÀNCIA DE LA COMUNITAT. COM ENFORTIR-LA. BENEFICIS I DIFICULTATS

L’acció: Participar gratuïtament en alguna organització o projecte comunitari.

Hem decidit que – de forma general – a totes les caminades, tots els que vulguin, poden portar alguna cosa per ser donada a gent que li falten coses essencials: roba, menjar o diners, que els canalitzarem per Càritas, Banc d’aliments i Caputxins de Sarrià.

Volem que les caminades siguin assequibles. De fet, volem que qualsevol família amant de la natura i del diàleg, s’hi pugui apuntar.

Inscripció

Caldrà que ens confirmeu la vostra participació abans del dia 25 de febrer, a fi de combinar les places de garantir la coordinació. Ho podeu fer via mail a cpedragosa@ecomon.cat, o trucant als coordinadors de la caminada:

Carles Pedragosa: tel . 629 327 989 / 93 458 71 43
Rafa Gomez: tel. 610 545 115 / 93 864 32 51
Georgina Torres: tel: 636 634 357 / 93 458 71 43
Isabel García: tel. 637 922 584 / 93 864 32 51

 

Lloc de l’esdeveniment

Inici de la caminada des de Ronda Guineueta Vella- Ronda de d’Alt (que és a 250 mts de l’estació de metro prenent el lateral de la Ronda en direcció Sabadell).

Metro Canyelles

Share This