Espais de trobada on tots som imprescindibles

Ens trobem, compartim, i creem connexions valuosas

Els nostres esdeveniments

Les nostres activitats afavoreixen espais de diàleg entre persones de pensament divers. Per exemple, col·laborem en sessions dedicades a l’aprofundiment en una gestió empresarial basada en una economia on la persona n’és el centre.

En un futur, anirem organitzant xerrades, taules rodones, seminaris, jornades, “aplecs”… tot allò que junts siguem capaços de tirar endavant.
A més de les activitats relacionades directament amb la revista, també presentem i proposem altres esdeveniments i espais de trobada que comparteixen els nostres valors.

Per què ho fem?

Ciutat Nova és, sobretot, una comunitat de persones que busquem les ocasions per trobar-nos, compartir i dialogar. Així, anem ampliant la xarxa de temes i de col·laboradors i alhora construïm la revista, fent-la més plural, dinàmica i participativa.

Si et preguntes: I jo, que puc fer-hi?
La teva col·laboració depèn només de tu. Pots participar en alguna de les activitats que realitzem. També pots ajudar en la seva organització, proposar noves activitats, cercar sinergies, implicar altres col·lectius. En resum, pots fer tot allò que permeti aprofundir la via del diàleg per a una societat més humana.

No ho dubtis. Ajuda’ns a ampliar el cercle. T’hi esperem!

Pots votar l’esdeveniment que més t’interessi!

En quin dels següents esdeveniments t'agradaria participar?

Propers Esdeveniments

Caminada amb Causa: Collformic - Sant Segimon

Dia 14 d’Octubre de 2017.
En aquesta ocasió farem la caminada des de Collformic a Sant Segimon.

Diàleg 2017 - Granada

El 28-29 d'octubre a Granada.
Com cada any els diferents grups de diàleg d’Espanya ens reunim per compartir les nostres experiències que reforcen el nostre compromís amb el diàleg.

 

Ciutat Nova - Logo

Afegeix-te i col·labora amb Ciutat Nova!

Forma part d’una comunitat amb valors i un estil de vida compartits.

Et donem la benvinguda a la comunitat de Ciutat Nova!

Share This