Espais de trobada on tots som imprescindibles

Ens trobem, compartim, i creem connexions valuosas

Els nostres esdeveniments

Les nostres activitats afavoreixen espais de diàleg entre persones de pensament divers. Per exemple, col·laborem en sessions dedicades a l’aprofundiment en una gestió empresarial basada en una economia on la persona n’és el centre.

En un futur, anirem organitzant xerrades, taules rodones, seminaris, jornades, “aplecs”… tot allò que junts siguem capaços de tirar endavant.
A més de les activitats relacionades directament amb la revista, també presentem i proposem altres esdeveniments i espais de trobada que comparteixen els nostres valors.

Per què ho fem?

Ciutat Nova és, sobretot, una comunitat de persones que busquem les ocasions per trobar-nos, compartir i dialogar. Així, anem ampliant la xarxa de temes i de col·laboradors i alhora construïm la revista, fent-la més plural, dinàmica i participativa.

Si et preguntes: I jo, que puc fer-hi?
La teva col·laboració depèn només de tu. Pots participar en alguna de les activitats que realitzem. També pots ajudar en la seva organització, proposar noves activitats, cercar sinergies, implicar altres col·lectius. En resum, pots fer tot allò que permeti aprofundir la via del diàleg per a una societat més humana.

No ho dubtis. Ajuda’ns a ampliar el cercle. T’hi esperem!

Pots votar l’esdeveniment que més t’interessi!

En quin dels següents esdeveniments t'agradaria participar?

Propers Esdeveniments

Caminada amb Causa: Vall de Sant Daniel

Dissabte dia 26 de Maig pujarem al castell de Sant Miquel per gaudir d’una vista panoràmica 360º d’ampli abast (la costa, Pirineus, Montseny i òbviament el Gironès) i coneixerem el Monestir mil·lenari de Sant Daniel.

Camins de diàleg

Aquest cop la nostra habitual trobada de cloenda a Castell d’Aro del Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses, serà el dissabte 2 de juny, en el Mas Dausà, començant a les 10:00 i finalitzant a les 18:00, amb dinar inclòs.

Share This