Espais de trobada on tots som imprescindibles

Ens trobem, compartim, i creem connexions valuosas
Els nostres esdeveniments
Les nostres activitats afavoreixen espais de diàleg entre persones de pensament divers. Per exemple, col·laborem en sessions dedicades a l’aprofundiment en una gestió empresarial basada en una economia on la persona n’és el centre.

En un futur, anirem organitzant xerrades, taules rodones, seminaris, jornades, “aplecs”… tot allò que junts siguem capaços de tirar endavant.
A més de les activitats relacionades directament amb la revista, també presentem i proposem altres esdeveniments i espais de trobada que comparteixen els nostres valors.

Per què ho fem?
Ciutat Nova és, sobretot, una comunitat de persones que busquem les ocasions per trobar-nos, compartir i dialogar. Així, anem ampliant la xarxa de temes i de col·laboradors i alhora construïm la revista, fent-la més plural, dinàmica i participativa.

Si et preguntes: I jo, que puc fer-hi?
La teva col·laboració depèn només de tu. Pots participar en alguna de les activitats que realitzem. També pots ajudar en la seva organització, proposar noves activitats, cercar sinergies, implicar altres col·lectius. En resum, pots fer tot allò que permeti aprofundir la via del diàleg per a una societat més humana.

No ho dubtis. Ajuda’ns a ampliar el cercle. T’hi esperem!

Pots votar l’esdeveniment que més t’interessi!

En quin dels següents esdeveniments t'agradaria participar?

Share This
0

La teva cistella